Om Ki Basic System

Ki Basic System

Ki Basic System er grundlagt af Jarle Tamsen og Bjerne Hansen. Systemet bygger på mere end 30 års erfaring inde for kinesiologi og personlig udvikling.

KBS bygger både på den traditionelle kinesiske medicin såvel som den nyeste forskning inde for naturvidenskab og sundhed. Ud fra dette har Jarle og Bjerne forsøgt at arbejde ind til kernen af de mest effektive behandlingsmetoder, hvor man ikke bare arbejder med symptombehandling, men hvor man også forsøger at finde årsagerne til ubalancer der måtte være, hvad enten det gælder fysiske sygdomme eller psykiske problemstillinger.

Kinesiologi er grundlæggende kodning af kroppens energisystem, som er understøttet af gennemprøvede og effektive behandlingsteknikker, der er kendt for at kunne påvirke kroppens energi på en naturlig måde til at genskabe balance (Eksempel herpå er inddragelse af specifikke akupunkturpunkter som er i stand til at påvirke lymfesystemet, nervesystemet, organsystemet (udrensning) mm.).

 
 

 

Baggrund Jarle Tamsen

Kinesiolog
EFT/TFT Terapeut
Coach
Spirituel Psykoterapeut
 
Supplerende uddannelse:
Homøopati
Akupunktur

Jarle har mere end 30 års erfaring ind for kinesiologi. Han har skrevet mere end 20 lærebøger om kinesiologi og andre behandlingsmetoder.

I over 20 år har han arbejdet indgående med teosofi og udviklet test og øvelser, der gør det muligt at arbejde med teosofien på et konkret, personligt plan.

Jarle’s vej ind til kinesiologien
Da jeg var inde som soldat fik  jeg eksem og psoriasis. Jeg gik til lægen og fik binyrebark hormon. Min psoriasis gik væk, men kom igen efter 14 dage.
Efter flere behandling opgav lægen, hvorefter jeg prøvede flere forskellige alternative behandlingsformer, men intet hjalp. Jeg var hårdt ramt over hele kroppen, så hårdt at jeg bl.a. måtte pakke mine fødder ind, for at kunne få strømper på.
Ved et tilfælde kom jeg så til et foredrag, hvor jeg så og prøvede kinesiologi for første gang og syntes det var mærkeligt, at jeg kunne mærke de forskellige muskler enten som stærke eller svage.
Men min nysgerrighed var vakt og jeg startede herefter på behandling. Efter 4 måneder var det meste af min psoriasis væk. Men der var en lille plamage tilbage.

Jeg startede herefter selv på kinesiologi uddannelsen. Hvorefter jeg levede efter de sundhedsmæssige principper jeg havde lært og så kunne jeg behandle mig selv, derved kom jeg af med det sidste af min psoriasis og er helt fri for den, den dag i dag.

 

 

Baggrund Dea Gibbhart Christensen

Kinesiolog
Coach
Yoga lærer
Cand. merc. International Business

De seneste 5 år har Dea arbejdet med personlig udvikling som konsulent og coach. Derudover har hun arbejdet med at bruge yoga, som en metode til at styrke kroppens organer, ved at bruge særlige yoga øvelser til at styrke specifikke meridianer i kroppens energi system.

Dea om kinesiologien
Jeg har som barn været allergisk overfor mælk, æg, sukker og parfume. Jeg havde eksem over det meste af kroppen og ofte mellemøres betændelse. I følge lægerne var den eneste løsning hormoncreme og nye dræn i ørerne hver anden måned, fordi mine ører blev ved med at udskille dem. Min mor søgte efter en anden løsning og stødte på kinesiologien. Hun uddannede sig herefter selv som kinesiolog og begyndte at behandle mig. Efter et års behandling slap jeg af med min allergi.

Gennem hele min opvækst er jeg jævnligt blevet afbalanceret, hvilket har givet mig en god ballast til at møde livet og de udfordringer jeg har skulle igennem bl.a. ordblindhed, der lå i en psykisk blokering, som først blev forløst som voksen, gennem en dybdegående kinesiologisk behandling. Mine egne udfordringer har derved givet mig en stor ballast til at behandle klienter.

     

Bjerne_om

 

Baggrund Bjerne Hansen

Kinesiolog
Body Mirror System
Soc. pæd.
Idrætsinstruktør
Cand. it

I mere end 20 år har Bjerne arbejdet med sammenhængen mellem krop og bevidsthed, og metoder til at omprogrammere uhensigtsmæssige tankemønstre.
Herudover har han undervist i kommunikation, forandringsprocesser og blandt andet coachet i, at skabe øget bevidsthed om egne værdier, motivation og nærvær.
Bjerne har desuden mange års erfaring inde for det private erhvervsliv, både som leder og som partner i en it-konsulentvirksomhed.

Bjerne om sit første møde med kinesiologien
I 1995 fik jeg ledsmerter der begyndte i hælene og stille og roligt spredte sig til leddene i resten af kroppen. Jeg kunne med de mindste anstrengelser få meget stærke smerter, og i perioder hvor det var værst kunne jeg dårligt gå 100 meter.

Jeg var til alle tænkelige undersøgelser og blev sendt fra den ene ekspert til den anden og der blev taget mængder af blodprøver uden at man kunne finde ud af årsagen. Til sidst blev konklusionen at mine smerter var uhelbredelige og det der kunne hjælpe var nogle stærke gigtpiller, som havde den virkning at når jeg tog dem, kunne jeg intet mærke i kroppen, men havde også fornemmelsen af at jeg sejlede rundt.

Jeg forsøgte al muligt alternativ behandling, men intet hjalp. Men så mødte jeg en kinesiolog, som mente at han godt kunne hjælpe mig. Jeg fik en tid og blev testet. Han konstaterede at jeg havde candidasvamp og derfor skulle på en kur hvor al raffineret og syreholdig mad skulle ligges hylden samt at jeg skulle tage noget kosttilskud. Efter 3 måneder var jeg smertefri og siden har jeg intet mærket til min “uhelbredelige” sygdom.