Anbefalinger

Anbefalinger Jarle

Mere livsglæde

Før var mit liv konflikter, tristhed, skyld, skam og selvmedlidenhed………Nu er hele mit liv fyldt med glæde!
Knus og tak!

kh kirsten s

Skarpere intuition

Der er sket så meget med min udvikling, min intuition er blevet skarpere og der er lukket op for nogle kanaler som jeg ikke troede var muligt:-) og jeg har mærket den guddommelige kærlighed det er helt fantastisk det er noget jeg ville ønske at alle mennesker kunne mærke det kan ikke beskrives. Så tak hvis ikke jeg havde mødt dig var det ikke sikker at jeg var kommet her til.
Meget læring.
Mange tak for en fantastisk eftermiddag og klog behandling. Kors hvor jeg dog lærer meget og hvor er det rart at blive klogere.

Gode hilsner fra Dorthe

Ny måde at se verden på

Jeg vil lige skrive hvad jeg har oplevet efter behandlingen i Lørdags.
Mandag morgen kunne jeg se en forandring i det jeg så, kan måske beskrives som at jeg har set på et gammel fjernsyn og nu ser på et helt nyt fladskærm, med mange små detaljer og meget dybt.
Jeg høre også musik på en helt anden måde, ligesom at få alle lyde og detaljer med, det er ligesom bare meget smukkere at høre på.
Behandlingen er fantastisk, en rejse så dyb og udfordrende og fantastisk. Takker dig dybt.
Jeg vil gerne sige 1000 tak for et godt kursus og de behandlinger jeg har fået på kurset og oppe ved dig, føler jeg har fået livet tilbage, venter ikke bare på at gå på efterløn mere, det har jeg gjort siden jeg var 20 år, nu er der bare så meget jeg skal nå og lære, kan i stedet blive helt stresset ved tanken om at stoppe engang

Susanne

En udfordrende rejse

Behandlingen er fantastisk, en rejse så dyb og udfordrende og fantastisk. Takker dig dybt.

Susanne Vest

Uddannelses anbefalinger

Jeg startede på kinesiologiuddannelsen i efteråret med Jarle Tamsen som lærer, som har været enestående. efter hver kursus weekend føler jeg, at jeg er kommet langt videre på min vej til at udøve kinesiologi og andre teknikker som vi lærer. Jarle har en fantastisk kombination af stor viden, dygtighed, lyst til at lære, nysgerrighed, engagement, ydmyghed og humor, samtidig som han er en god pædagog. På kurset bruger vi hands on fra første øjeblik, og giver og modtager behandlinger fra / til hinanden, således at vi alle arbejder med vores egne processer. For mig har det allerede givet bedre helhedstilstand. Jeg er inspireret af at mærke, hvordan teknikkerne virker på mig selv og mine helbredsproblemer. Jeg ser frem til hver ny kursus weekend.

Fanny

En ny verden åbnede sig

Da jeg begyndte kinesiologiuddannelsen, åbnede en helt ny verden for mig! Jeg havde ingen idé om, hvor stor dette emne var, og hvor dybt du kommer med det.
Mens jeg lære at bruge denne fantastiske værktøj, så der har været en enorm selvudviklingsproces, hvilket er meget vigtigt for at være en god terapeut. Jeg vil næsten sige at der har været lige så meget behandling som uddannelse i forløbet. At have Jarle som lærer, som åbner op og giver af sig selv, danner grundlag for en god udviklingsproces. Han lærer os det han ved virker efter mange års erfaring.
Det er også spændende at få et indblik i andre behandlingsformer, som vi kan bruge i kinesiologien. Glæder mig til hver eneste del af kurset!

Kristin

Ny energi og glæde

Jeg sende en mail, da jeg først og fremmest vil sige hvor taknemlig jeg er for de forgående kurser. De har ”flyttet bjerge” i mit liv og bidraget til at frigøre meget energi og glæde. Tak til jer begge

Lisa Suizu

En hjertelig tak

Jeg vil bare takke deg igjen for alt vi har lært og spesielt for den siste gangen, da falt mange biter på plass. Føler metamedisin og TFT blir den veien jeg skal gå, men man vet jo aldri om noe mer spennende dukker opp.
Takker deg fra dypet av mitt hjerte for at du har gitt meg så mange verktøy, slik at jeg kan bedre virke og leve i denne verden. Tusen takk!!!

kh Pål

Anbefalinger Bjerne

Selvindsigt og klarhed

Skelsættende, hurtig og positiv forandring, er hvad jeg oplevede efter blot få måneders behandlinger hos Bjerne Hansen. Jeg kom oprindelig til Bjerne for at få løst et pludseligt opstået problem omkring uro, angst, klaustrofobi og søvnløshed, i forbindelse med forhøjet stofskifte og uregelmæssig og høj hjerterytme og hjerteflimren.
Efter at jeg var begyndte hos Bjerne blev jeg bemærkelsesværdigt hurtigt totalt kureret for mine lidelser, fik en helt ny selvindsigt, fik givet slip på skyldfølelse, samtidig med at jeg opnåede en dejlig indre ro, og fik fokus på mine stærke sider, og evne til at træde i karakter og påtage mig et stærkt og menneskeligt lederskab, samt øget klarhed over min livsmission. Tusind tak til Bjerne!
Jeg kan på det varmeste anbefale de effektive behandlinger hos den dygtige, varme og menneskekloge Bjerne Hansen.

Jan Langekær

Ikke mere halsbetændelse

I januar 2014 henvendte jeg mig til kinesiolog Bjerne Hansen. Efter 3 halsbetændelser på stribe havde min egen læge givet mig henvisning til at få fjernet mandler, men jeg tøvede, og søgte en såkaldt ”second opinion”. Det skal siges, at jeg er relativt skeptisk over for alternativ behandling i almindelighed. Imidlertid havde jeg set positive resultater af kinesiologisk behandling hos en ven, der er endnu mere skeptisk end jeg selv. Så jeg bestilte tid til en test.

Bjerne spurgte mig først grundigt til min almentilstand og konstaterede at min krop var stresset og udmattet. Han testede mig for en række forskellige ting, og nåede frem til at jeg manglende diverse vitaminer og miraler. Især handlede mit problem dog om maven. Han mente, at jeg havde en parasitinfektion, som var en væsentlig del af forklaringen på mit nedsatte immunforsvar, Jeg var fortsat skeptisk, men jeg vil gerne fremhæve den empatiske måde, Bjerne optrådte på i konsultation. Han gav mig en fornemmelse af at anskue mit stress i bred forstand, som en kombination af private, fysiske, psykiske og arbejdsmæssige faktorer og han havde en god psykologs evne til at lade mig sætte ord på det.
Ud fra Bjernes råd omlagde jeg min kost, mine sovevaner og gik på en urtekur mod mine maveproblemer. Jeg tænkte, at så måtte tiden visen, om besøget havde været umagen værd. Jeg fulgte i store trak Bjernes råd og to uger efter var jeg allerede i voldsom bedring. Min søvn blev normal. Min afføring blev regelmæssig og jeg blev langsomt mindre modtagelig for kulde og træk i forhold til halsen, så jeg ikke længere desperat gik med tykke halstørklæder hele tiden.4 uger efter var jeg en ny mand.

Jeg har til dato ikke haft flere halsbetændelser, og er meget lettet over, at jeg ikke gik igennem en mandelopreration. Jeg er også glad for og taknemlig over, at have varige redskaber i form af kost- og leveråd til min disposition. Jeg skal ikke kunne sige, om jeg 100 % tror på Bjernes diagnose om parasitter i tarmen. Det eneste jeg kan konstatere er at naturmedicin, opmærksomhed og kostomlægning fik mig tilbage til mit normalt sunde og energiske jeg. Jeg kan varmt anbefale Bjerne Hansen som behandler, der forener store psykologiske kompetencer med sit kendskab til naturlige lægemidler.

Jacob Cold

Fandt kernen af problemerne

Det var en meget fin oplevelse at få en behandling af Bjerne.
Vi startede med en kort snak om min krops og mit sinds udfordringer – herefter kom jeg op på briksen og Bjerne startede sin kommunikation med min arm – det var meget interessant at opleve , hvordan Bjarne spurgte ind til områder og fik svar. Et spørgsmål gik helt tilbage til min barndom, og hvordan den oplevelse jeg havde før jeg blev 3 år – har indflydelse på mit nuværende liv og mine nyrer, ud over jeg fik en afklaring på det, fik jeg også svar på hvad jeg kan gøre for at hjælpe mine nyrer og min indre stress.
Tak for det!

En meget effektiv og god behandling, der lyn hurtigt sporede sig ind på hvor kernen i mit problem ligger, og komme med gode svar – svar fra min egen krop og den lyver jo aldrig. Så en fantastisk metode og behandling.
Mine bedste anbefalinger til Bjerne der har en god sans.

Eva Dam

Ny måde at være og handle på

Min mand og jeg har haft stor glæde af at besøge Bjerne.
Bjerne har en meget rolig og behagelig tilgang til sin ”patient” og hans holistiske syn på mennesket skinner igennem i alt hvad han gør og siger.
Det er tydeligt at Bjerne har en stor viden inden for det han arbejder med, og man kan slet ikke lade være med at blive revet med.  
Vi er blevet kureret for Candida svamp ved hjælp af en kur, han har hjulpet os med at bearbejde ubevidste mønstre som har påvirket vores måde at være og handle på. Både min mand og jeg føler at vi har fået det bedre efter at vi har besøgt Bjerne.

Hilsen Kirsten & Kaj

Fri for eksamensangst

Tusind tak Bjerne fordi du hjalp mig med tankefeltterapi mod eksamensangst.

For første gang nogensinde klarede jeg en eksamen uden at gå i sort i dag.
Normalt får jeg ikke sovet ordentligt flere nætter i træk før en eksamen, og når jeg så er til selve eksamen, er jeg så træt og udmattet, at jeg dårlig kan huske, hvad jeg selv hedder.

Din rådgivning om, at jeg i perioden op til eksamen, skulle prikke mig selv på punkter, rundt omkring på kroppen, samtidig med at jeg gentagne gange skulle sige “Selvom jeg har eksamensangst – elsker og respekterer jeg mig selv”, hver gang jeg fik uro, gjorde bare, at jeg fik sovet ordentlig op til eksamensdagen, og var rolig og havde overskud, da jeg kom op.
Resultatet var en rigtig god eksamen for en gangs skyld.

Det kan jeg stærkt anbefale til andre at prøve.
Tusind tak for hjælpen Bjerne
 
Hilsen
Jette